top of page

グループ

公開·9名のメンバー
Paul Vanderzee
Paul Vanderzee

Titanic 2 Film Online Sa Prevodom ((TOP))


Titanic 2 Film Online Sa Prevodom - Sve što treba da znate
Da li ste čuli za film Titanic 2? Ne, ne radi se o nastavku čuvenog filma Jamesa Camerona iz 1997. godine, već o potpuno drugom filmu koji nema nikakve veze sa originalnim Titanicom. U ovom članku ćemo vam reći sve što treba da znate o ovom filmu, kao i gde možete da ga pogledate online sa prevodom.
Titanic 2 Film Online Sa Prevodom


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2tT7E2&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3q7IcVQ5Ih92gh2apL1P8BŠta je Titanic 2?
Titanic 2 je film iz 2010. godine koji je režirao i glumio Shane Van Dyke, unuk poznatog glumca Dicka Van Dykea. Film je niskobudžetni akcioni triler koji prati putovanje novog luksuznog kruzera pod nazivom Titanic 2, koji je napravljen kao replika originalnog broda. Na 100. godišnjicu izvornog putovanja, Titanic 2 kreće na svoje prvo putovanje preko Atlantika, ali usput nailazi na neočekivane probleme i opasnosti.


Ko su glavni likovi i glumci u filmu Titanic 2?
Glavni likovi i glumci u filmu Titanic 2 su:


  • Shane Van Dyke kao Hayden Walsh, bogati vlasnik kompanije koja je izgradila Titanic 2.  • Marie Westbrook kao Amy Maine, medicinska sestra koja radi na brodu i bivša devojka Haydena.  • Bruce Davison kao James Maine, Amyin otac i kapetan Titanica 2.  • Brooke Burns kao Kim Patterson, agentkinja Obalske straže koja pokušava da spasi putnike sa broda.  • Michelle Glavan kao Kelly Wade, Amyina najbolja prijateljica i koleginica.Kako je film Titanic 2 nastao i primljen?
Film Titanic 2 je nastao kao tzv. mockbuster, odnosno film koji imitira popularni blockbuster sa sličnim nazivom ili temom, ali sa mnogo manjim budžetom i kvalitetom. Ovakvi filmovi se obično prave kako bi iskoristili publicitet i interesovanje za originalne filmove i privukli gledaoce koji ih mogu pomešati ili zameniti. Film Titanic 2 je snimljen za samo 500.000 dolara i pušten direktno na DVD-u i televiziji.


Film Titanic 2 je uglavnom dobio negativne kritike od strane publike i kritičara, koji su ga ocenili kao loše napisan, režiran, glumljen i produciran. Film je takođe bio predmet ismevanja i parodije zbog svoje neoriginalnosti, nelogičnosti i neozbiljnosti. Međutim, film je takođe stekao određenu kultnu popularnost među onima koji ga smatraju zabavnim i smešnim zbog svoje lošosti.


Gde možete da pogledate film Titanic 2 online sa prevodom?
Ako ste zainteresovani da pogledate film Titanic 2 online sa prevodom, možete to učiniti na nekim od sledećih sajtova:


  • https://www.hdsaprevodom.com/film/titanic-2-2010  • https://www.filmoviplex.com/filmovi/2010/titanic-ii/  • https://www.popcornsrbija.com/filmovi-sa-prevodom/titanic-ii-2010-video_9f4f8b3f4.htmlZaključak
Titanic 2 je film iz 2010. godine koji prati putovanje novog broda pod nazivom Titanic 2, koji se suočava sa sličnom sudbinom kao i njegov prethodnik. Film je niskobudžetni akcioni triler koji je režirao i glumio Shane Van Dyke. Film je dobio uglavnom negativne ocene od strane publike i kritičara, ali je takođe postao poznat kao mockbuster i kultni film. Ako želite da pogledate film Titanic 2 online sa prevodom, možete to učiniti na nekim od gore navedenih sajtova. 6c859133af


グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報をチェックしたり、動画をシェアすることもできます。
グループページ: Groups_SingleGroup
bottom of page